ÁCHIM ANDRÁS UTCAI ÓVODA

Kapcsolat

:  Molnárné Nagy Andrea  

4030 Debrecen Áchim András u.20-22.

Tel: 52/471-005

Telephely

4030 Debrecen, Tégláskert utca 68  


Kedves Szülők!

Csoportjaink

Maci

Maci

Pillangó

Pillangó

Mazsola

Mazsola

Tapsifüles

Tapsifüles

Csibe

Csibe

Süni

Süni

Katica

Katica

Csiga

Csiga

Napsugár

Napsugár

Süni

Süni

Mókus

Mókus

Óvodánkról


11 csoportos óvodánkban a Debrecen város déli részén elhelyezkedő Kerekestelep, Epreskert, Boldogkert, Tégláskert városrészek lakóinak óvodáskorú gyermekeit neveljük. 

Családias légkörben, tiszta és harmonikus környezetben – amelyben pozitív viszonyulásokat, érzelmi megnyilvánulásokat tapasztalhatnak meg – várjuk a gyermekeket.

Valljuk, hogy a játék az óvodás gyermekek legfontosabb és legfejlesztőbb tevékenysége. Az Áchim András utcán saját, a Balaton utcán adaptált Tevékenységközpontú Óvodai Nevelési Program szerint dolgozunk, melynek fő célkitűzése az egészséges életmódra nevelés és az életre való felkészítést a tevékenységek által, tevékenységeken keresztül. 

Nagy súlyt helyezünk a tehetségek gondozására, szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek differenciált fejlesztésére, fejlődésük elősegítésére. Fontosnak tartjuk az esztétikus környezet, esztétikum iránt érdeklődő, kreatív tulajdonságok fejlesztését a vizuális tevékenység által. 

Sajátos arculatát adja az óvodánknak a hagyományos rendezvényeink szervezése. A szülők aktív közreműködésével élményeket nyújtunk a gyerekeknek, ezzel erősítjük a gyermek-szülő, valamint az óvoda és a szülői ház közötti kapcsolatot.
Sokoldalúan képzett pedagógusok és szakképzett dajkák együttműködésével komplex tevékenységek keretében, egyéni képességeik figyelembe vételével fejlesztjük a gyermekeket.

Amennyiben kérdése, észrevétele van óvodánkkal kapcsolatban kérem használja az email küldési lehetőséget.  

© 2020 Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata. Minden jog fenntartva

Search